nova.otroci.org

Nova otroci.org

Terme Paradiso – Dobova

Terme Paradiso – Dobova: Razkošje Sprostitve in Udobnosti v Posavju

Terme Paradiso, družinske terme, so pravi biser, ki se nahaja v slikoviti Dobovi, le 5 kilometrov stran od Brežic in blizu avtoceste A2. Te terme predstavljajo popolno destinacijo za tiste, ki iščejo mir, sprostitev in udobje v objemu narave.

Zgodba o nastanku Term Paradiso se je začela leta 2010, ko so zgradili sodoben hotel in center za sprostitev. S svojo predanostjo kakovosti in gostoljubnosti so postali priljubljena destinacija za tiste, ki želijo pobegniti od vsakodnevnega vrveža in se posvetiti svojemu dobremu počutju.

Hotel Paradiso: Udobje na Vsakem Koraku

Sodoben butični hotel s štirimi zvezdicami v svojih 39 prostornih sobah ponuja intimnost, mir in dobro počutje. Gostje imajo na voljo štiri različne tipe sob, vključno s superior, superior deluxe, premium in premium deluxe sobami. Nekatere sobe celo ponujajo zasebno savno ali masažno kad, kar dodatno poudari razkošje bivanja.

Iz vsake sobe se odpira očarljiv pogled na prostrani vodni park, ki je prava paša za oči. Vse sobe so opremljene s televizijo in Wi-Fi povezavo, zagotavljajo udobje in prefinjenost. Pritličje hotela gostom ponuja sprostitveni center in bazene s termalno vodo, ki dodatno prispevajo k celovitemu doživetju.

Termalni Raj: Blagodejnost Termalne Vode

Spa & Wellness Paradiso je prejemnik številnih nazivov “Naj wellness” v Sloveniji v kategoriji Turizem – mali. Termalni kompleks, ki obsega 1800 m2 vodnih površin, je znan po visoko kakovostni termalni vodi, ki je ena najboljših v Sloveniji. Termalna voda, s temperaturo med 31 in 33 stopinj Celzija, je obogatena z magnezijem, kalcijem, hidrogenkarbonatom in sulfatom, kar dokazano pozitivno vpliva na zdravje in dobro počutje.

Kompleks vključuje tako notranje kot zunanje bazene, ki nudijo sprostitev z masažnimi šobami in vodnimi atrakcijami. V zgornjem nadstropju se nahaja Panorama, ki vključuje masažni bazen ter otroški bazen s toboganoma, čajno kuhinjo, previjalnico in ležalniki. Zunanji bazenski kompleks ponuja počasno reko in dva vodna tobogana: Trojni tobogan Multitrack in adrenalinski tobogan Kamikaze, visok deset metrov.

Oaza Savn: Razvajanje za Vse S čarobnim Pogledom

Oaza savn, prejela že več nagrad, razvaja obiskovalce na 1200 m2 površine. Ponuja kar osem savn v dveh nadstropjih, ohlajevalni bazen, sončno teraso in FKK bazen s termalno vodo. Savne, kot so suha finska savna, kromo finska savna, čokoladna savna, parna savna, bio panoramska savna, zeliščna solna savna, hamam savna in infra savna, so namenjene sprostitvi in izboljšanju počutja.

Fitnes Center: Sodobna Oprema za Aktiven Življenjski Slog

Najsodobnejši fitnes center se razprostira na približno 300 m2 površine in ponuja nove naprave za aerobne vadbe ter oblikovanje mišic. Gostje lahko uživajo v popolnoma opremljenem prostoru, ki omogoča raznovrstno vadbo za vse generacije.

Za ljubitelje narave in aktivnosti v okolici je na voljo več možnosti, vključno s pohodništvom, ribolovom, golfom, kolesarjenjem in vožnjo z brodom čez reko Savo. Poleg tega so v bližini številne zanimivosti, kot so Lovski muzej, mini ZOO, Bizeljsko, Repnice, Kostanjevica na Krki, Kostanjeviške jame in srednjeveški gradovi.

Terme Paradiso v Dobovi predstavljajo idealno destinacijo za vse, ki si želijo razvajanja v naravnem okolju ter obenem uživati v sodobnih wellness in fitnes storitvah. Ta oaza sprostitve v Posavju združuje udobje bivanja, blagodejnost termalne vode in raznolikost aktivnosti, ki zadovoljijo še tako zahtevne goste. Obisk Term Paradiso je prava odločitev za tiste, ki iščejo popolno ravnovesje med sprostitvijo in aktivnostmi v naravi.