nova.otroci.org

Nova otroci.org

Ozadja za namizje

Spletna stran z risanimi otroškimi ozadji je čarobno mesto, kjer se svetovi domišljije prelivajo v barvite ilustracije, ki oživijo na zaslonu. Ponuja široko paleto ljubkih risb, primernih za ozadja na otroških napravah, ki bodo zagotovo razveselila najmlajše uporabnike. Ves slikovni materijal, je bil pridobljen na internetnih straneh s podobno vsebino in je bil označen kot PUBLIC DOMAIN.

Spletna stran z avtorskimi ozadji narave je prava oaza za ljubitelje naravnih lepot, ki želijo svojemu zaslonu vdihniti svežino in mir narave. Avtorji na tej platformi ustvarjajo čudovite posnetke idiličnih pokrajin, gozdov, gora in morja, ki omogočajo uporabnikom, da pobegnejo v naravno okolje kar prek svojega računalnika ali pametnega telefona.

Spletna stran z avtorskimi ozadji Bleda in okolice navdušuje z osupljivimi posnetki te pravljične destinacije, ujetimi v objektiv avtorja. Raznolika ponudba avtorskih ozadij pričara čarobno jezero Bled z otoško cerkvijo in gradom, obdano z zelenimi gozdovi in alpskimi vrhovi. Fotografija je avtorsko delo in je zaščitena z zakonom o avtorskih pravicah.

Ves slikovni materijal, ki je uporabljen za ozadja za namizje, je bil pridobljen na različnih internetnih straneh s podobno vsebino in je bil označen kot PUBLIC DOMAIN. V primeru, da ste lastnik katere od fotografij, in ne želite objave ne spletni strani nas obvestite na info@otroci.org in sliko bomo odstranili iz naše spletne strani.