nova.otroci.org

Nova otroci.org

Oglaševanje

Dobrodošli na otroci.org, izjemni spletni platformi, ki že več kot 20 let predstavlja nepogrešljiv vir za izobraževanje in preživljanje prostega časa osnovnošolskih otrok v Sloveniji. Postala je ena najprepoznavnejših strani na slovenskem delu interneta. Naša spletna stran je ustvarjena z namenom podpore otrokom od 5 do 15 let ter njihovim staršem, babicam in dedkom od 25 do 80 let.

Otroci.org ponuja obsežen izbor BREZPLAČNE poučne in zabavne vsebine, vključno z učnimi listi, ki pomagajo otrokom razvijati svoje potenciale in uživati v učenju na igriv način. Staršem, babicam in dedkom pa omogoča enostaven dostop do kakovostnih vsebin, ki podpirajo otrokovo izobraževanje in razvoj.

Prenesite si cenik oglaševanja

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja, komentarje ali potrebujete dodatne informacije, vas prosimo, da nas kontaktirate na e-poštni naslov marketing@otroci.org ali izpolnite spodaj navedeni kontaktni obrazec. Veselimo se vašega sporočila in se bomo potrudili, da vam odgovorimo čim prej. Vaše povratne informacije so nam zelo pomembne.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.